Personenauto belandt in vangrail na aanrijding met vrachtwagen op N36 bij Mariënberg

Hulpdiensten zijn woensdagmiddag uitgerukt voor een ongeval op de N36 ter hoogte van Mariënberg.

Ter plaatse bleken ter hoogte van de afslag Mariënberg een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing te zijn gekomen. Volgens één van de betrokkenen ontstond de aanrijding na aanleiding van een verkeersconflict. De vrachtwagen zou de personenauto op de rotonde Witte Paal hebben gesneden.

Daarna probeerde de bestuurder van de personenauto op de kruising bij de afslag Mariënberg richting Almelo de vrachtwagen in te halen. Hierbij heeft de personenauto de vrachtwagen aangetikt waarna de personenauto is gaan tollen en tegen de vangrail is gebotst.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De personenauto liep schade op en is door een berger afgesleept.

Gerelateerde berichten