Kruising Bruchterweg – Karel Doormanlaan afgesloten van 23 april tot en met 1 mei

Van 23 april tot en met 1 mei wordt er gewerkt aan de kruising Bruchterweg – Karel Doormanlaan – Willebrandt van Oldenburgstraat. De kruising is in die periode afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen de route wel blijven gebruiken.

De ondernemers aan de Bruchterweg tussen de Karel Doormanlaan en Burg. Schuitestraat zijn bereikbaar via de Burg. Schuitestraat en Twenteweg. De ondernemers en aanwonenden tussen de Bruchterweg en Willebrandt van Oldenburgstraat zijn bereikbaar via rotonde Europaweg-Bruchterweg. Tijdens deze periode kunt u de rotonde driekwart rondrijden. De tijdelijke verkeerslichten blijven gewoon in gebruik en afslag naar de Witte de Withstraat blijft afgesloten.

In de nacht van 1 op 2 mei is de rotonde Europaweg-Bruchterweg-Witte de Withstraat volledig afgesloten voor verkeer. Aannemer NTP brengt dan de laatste asfaltlaag aan op de rotonde.

Meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen is te vinden op de website van de gemeente Hardenberg.

Kijk live mee, webcam Rotonde in Hardenberg via deze link:https://bouw.live/rotonde-hardenberg/

Gerelateerde berichten