Opnieuw aanhouding voor overval Lidl Dedemsvaart

De politie heeft op dinsdag 20 september opnieuw een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op de Lidl in Dedemsvaart op vrijdag 10 december 2021. Het gaat om een 18-jarige man uit ’s-Hertogenbosch.

In mei werden al twee verdachten aangehouden, een 21-jarige man uit Dedemsvaart en een 17-jarige jongen uit Balkbrug. Zij zitten niet meer vast, maar blijven wel verdachte. Op vrijdag 10 december 2021 werd een supermarkt aan de Langewijk in Dedemsvaart overvallen. Na sluitingstijd drong een gemaskerde man het kantoortje van de supermarkt binnen en bedreigde twee medewerkers. Daarna ging hij er met geld uit de kluis vandoor.

In januari werd er in de opsporingsprogramma’s Onder de Loep en Opsporing Verzocht aandacht besteed aan deze overval. De politie kreeg meerdere tips binnen waardoor het team dat de zaak onderzocht verder kon. De informatie uit de tips heeft mede geleid tot deze aanhouding.

Gerelateerde berichten