Inbraak kantoor camping Zandstuve

Op 11 juli breekt een man in bij het kantoor van camping de Zandstuve in Rheeze.

Hij probeert meerdere kluizen open te breken en is bij eentje succesvol. In deze kluis ligt op dat moment een aanzienlijk geldbedrag dat door de onbekende man wordt meegenomen. Mogelijk is de man ter plaatste goed bekend. Er hangen bewegingssensoren maar de man weet door laag over de grond te kruipen, buiten het bereik te blijven waardoor het alarm niet geactiveerd wordt.

Vragen
Wie kent of herkent deze man?

https://www.youtube.com/watch?v=qgC8emjIrVk

Inbreker lijkt goed op de hoogte

Wie herkent deze inbreker? Hij lijkt erg goed op de hoogte hoe het er op de camping aan toegaat.

Wie was in de nacht van 10 op 11 juli wakker en heeft iets gezien bij het kantoor van de camping? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Anoniem en digitaal tippen bij Meld Misdaad Anoniem kan hier.

Gerelateerde berichten